| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ender Plutonowy

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:48 Temat postu: |
|
|
Nie widzę ani postów Niemców ani Aliantów. To znaczy że nikt nikogo nie próbuje łapać?
Drugą walkę prowadzi Hanzs - Brunner łap go od razu. Jeśli on nie może to spada na ciebie jako osiągającego na tym polu najlepsze efekty
Powodzenia!
E _________________ Z dzienników wojskowych gen. Tacticusa:
"Co zrobić, jeśli jedna Armia zajmuje dobrze ufortyfikowaną i położną Pozycję, a druga nie? - Postaraj się być ta pierwszą Armią" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WOLFGRAU Ręka sprawiedliwości zwany Jeann Lannes

Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 7209 Skąd: Festung Breslau - Fort Lauban
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:57 Temat postu: |
|
|
gen. Miniuk czyń Waść swoją powinność  _________________
Gdybym uciekał, jakiś bałwan mógłby strzelić do mnie, sądziłem, że mniej ryzykowałem nadrabiając bezczelnością.
Jean Lannes |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gen.Miniuk Starszy ułan

|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 21:26 Temat postu: |
|
|
| Ok. Napisałem dla Endera jak kiedy mnie złapać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ender Plutonowy

|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 18:05 Temat postu: |
|
|
Jestem w kontakcie z Miniukiem.
W chwili obecnej nasz team ASG zmobilizował się do pomocy przy wałach w Łomiankach - nie wiem kiedy wrócę aby zagrać.
Odezwę się do mojego oponenta i zagramy. _________________ Z dzienników wojskowych gen. Tacticusa:
"Co zrobić, jeśli jedna Armia zajmuje dobrze ufortyfikowaną i położną Pozycję, a druga nie? - Postaraj się być ta pierwszą Armią" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ender Plutonowy

|
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 16:15 Temat postu: |
|
|
Ok - jestem dostępny - łapię oponenta i się umawiamy _________________ Z dzienników wojskowych gen. Tacticusa:
|
| Powrót do góry |
|
 |
WOLFGRAU Ręka sprawiedliwości zwany Jeann Lannes

Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 7209 Skąd: Festung Breslau - Fort Lauban
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 12:54 Temat postu: |
|
|
Czy panowie oficerowie w końcu się umówili? _________________
Gdybym uciekał, jakiś bałwan mógłby strzelić do mnie, sądziłem, że mniej ryzykowałem nadrabiając bezczelnością.
Jean Lannes |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ender Plutonowy

|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 18:58 Temat postu: |
|
|
Niestety w całej historii rozegrania tej walki tylko raz otrzymałem na gg wiadomość że zagramy w długi weekend. Sam pisałem 3 razy i już mi się nie chce. Jestem na gg co drugi dzień i jakoś nie idzie.
Macie zastepcę?
W chwili obecnej jest to jednak kwestia akademicka. Po stronie Allies grają Ender (rzadko), Brunner (długo się czeka), Uruk?(sam nie wiem - grasz czy nie?).
To jest poniżej 4 osób które zadeklarowałem na początku rozgrywki potrzebnych do rozegrania WW1.
Po stronie niemieckiej grają Mik, Wolf, Gen. Miniuk? - to też jest poniżej 4.
Dodając do tego problemy z połączeniem ograniczające ilość przeciwników z którymi można grać, nie widzę możliwości kontynuowania gry mimo dużej ilości pracy w to włożonej. Jak zechcę zagrać kampanie z Mikiem czy Wolfem to po prostu taką zacznę.
Proponuję resztę walk dać "truce" i będzie końcowy wynik odzwierciedlający sytuację na froncie. _________________ Z dzienników wojskowych gen. Tacticusa:
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel_on Starszy ułan

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 18:10 Temat postu: |
|
|
Przypadkowo śledziłem przebieg tej całej wojny i zrobiło mi się bardzo smutno, kiedy wyczytałem, że dopuszczacie do siebie możliwość przerwania rozgrywki.
Może potrzeba wam po prostu trochę świeżej krwi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ender Plutonowy

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 19:32 Temat postu: |
|
|
Ok - nie ma sprzeciwów więc zamykam.
Ze strony aliantów chciałem pogratulować Niemcom bardzo dobrego planu i jego konsekwentnej realizacji. Zwycięstwo niewątpliwie należy się Wam. Szkoda że tak mało osób jest w stanie to docenić.
Pozdro!
Ender _________________ Z dzienników wojskowych gen. Tacticusa:
|
| Powrót do góry |
|
 |
electromain Ułan
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 15:32 Temat postu: zagram w CC5 w sieci |
|
|
Witam!
Chciałbym się zmierzyć w CC w sieci, gram od kilku ladnych pare lat, nie mialem czasu zmierzyc sie z kims on-line, prosze o kontakt gdzie i jak mógłbym z kimś zagrać, pozdrawiam Juras gg: 7914132 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|