Forum Forum Close Combat Strona Główna Forum Close Combat
Forum Ligi Close Combat i Klanu 10 BKP. Twoje miejsce na dyskusje o wszystkim co związane z serią gier Close Combat a także War in the Pacific oraz Steel Panthers. Mamy również silną sekcję ASG w postaci ZACIEKŁEGO PLUTONU WARTOWNICZEGO.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wielka Wojna no. 1 - Organizacja starć
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Close Combat Strona Główna -> Wojny graczy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ender
Plutonowy

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie widzę ani postów Niemców ani Aliantów. To znaczy że nikt nikogo nie próbuje łapać?

Drugą walkę prowadzi Hanzs - Brunner łap go od razu. Jeśli on nie może to spada na ciebie jako osiągającego na tym polu najlepsze efekty Smile

Powodzenia!
E
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
WOLFGRAU
Ręka sprawiedliwości zwany Jeann Lannes

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gen. Miniuk czyń Waść swoją powinność Smile

Gdybym uciekał, jakiś bałwan mógłby strzelić do mnie, sądziłem, że mniej ryzykowałem nadrabiając bezczelnością.
Jean Lannes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Gen.Miniuk
Starszy ułan

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok. Napisałem dla Endera jak kiedy mnie złapać.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
ender
Plutonowy

PostWysłany: Pią Maj 21, 2010 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem w kontakcie z Miniukiem.
W chwili obecnej nasz team ASG zmobilizował się do pomocy przy wałach w Łomiankach - nie wiem kiedy wrócę aby zagrać.
Odezwę się do mojego oponenta i zagramy.
ender
Plutonowy

PostWysłany: Sro Maj 26, 2010 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok - jestem dostępny - łapię oponenta i się umawiamy
WOLFGRAU
Ręka sprawiedliwości zwany Jeann Lannes

PostWysłany: Nie Cze 06, 2010 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy panowie oficerowie w końcu się umówili?

Gdybym uciekał, jakiś bałwan mógłby strzelić do mnie, sądziłem, że mniej ryzykowałem nadrabiając bezczelnością.
Jean Lannes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
ender
Plutonowy

PostWysłany: Nie Cze 06, 2010 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety w całej historii rozegrania tej walki tylko raz otrzymałem na gg wiadomość że zagramy w długi weekend. Sam pisałem 3 razy i już mi się nie chce. Jestem na gg co drugi dzień i jakoś nie idzie.

Macie zastepcę?

W chwili obecnej jest to jednak kwestia akademicka. Po stronie Allies grają Ender (rzadko), Brunner (długo się czeka), Uruk?(sam nie wiem - grasz czy nie?).
To jest poniżej 4 osób które zadeklarowałem na początku rozgrywki potrzebnych do rozegrania WW1.

Po stronie niemieckiej grają Mik, Wolf, Gen. Miniuk? - to też jest poniżej 4.

Dodając do tego problemy z połączeniem ograniczające ilość przeciwników z którymi można grać, nie widzę możliwości kontynuowania gry mimo dużej ilości pracy w to włożonej. Jak zechcę zagrać kampanie z Mikiem czy Wolfem to po prostu taką zacznę.

Proponuję resztę walk dać "truce" i będzie końcowy wynik odzwierciedlający sytuację na froncie.
Daniel_on
Starszy ułan

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przypadkowo śledziłem przebieg tej całej wojny i zrobiło mi się bardzo smutno, kiedy wyczytałem, że dopuszczacie do siebie możliwość przerwania rozgrywki.

Może potrzeba wam po prostu trochę świeżej krwi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ender
Plutonowy

PostWysłany: Sro Cze 09, 2010 19:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok - nie ma sprzeciwów więc zamykam.

Ze strony aliantów chciałem pogratulować Niemcom bardzo dobrego planu i jego konsekwentnej realizacji. Zwycięstwo niewątpliwie należy się Wam. Szkoda że tak mało osób jest w stanie to docenić.

Pozdro!
Ender
electromain
Ułan

PostWysłany: Czw Sie 05, 2010 15:32    Temat postu: zagram w CC5 w sieci Odpowiedz z cytatem

Witam!
Chciałbym się zmierzyć w CC w sieci, gram od kilku ladnych pare lat, nie mialem czasu zmierzyc sie z kims on-line, prosze o kontakt gdzie i jak mógłbym z kimś zagrać, pozdrawiam Juras gg: 7914132
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Close Combat Strona Główna -> Wojny graczy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31
Strona 31 z 31

Skocz do: